Våra märken

Dethleffs

Campingpionjären Dethleffs - din vän i familjen! Vi vet att familjer kan vara lika olika som sätten att semestra på. Oavsett storlek och konstellation är varje familj unik och alldeles speciell – precis som campinglivet. Vårt mål är att hitta rätt vän på vägen för varje familj. Med vårt breda sortiment, från urban camper till lyx-husbilar, finns mycket att välja på.

Webbplats

Elnagh

Med en idé efter den andra seglar Elnagh mot sitt hundrade år, drivet av densamma entusiasm som har gjort företaget så berömt år efter år. Elnagh är mer än ett märke, Elnagh är ett sätt att tänka som alltid är framtidsorienterat, före sin tid men med en stark känsla för sitt förflutna. En sak är säker, med Elnagh rör du dig alltid framåt; morgondagens upptäckter har vi redan i verkstaden.

Webbplats

Hobby

I början skapades en banbrytande idé. Idag räknas Hobby som en ledande tillverkare av moderna husvagnar och husbilar. I över 50 år har vi jobbat för att göra mobila resor enklare, mer komfortabla och avslappnande. Vår hemlighet av framgång bygger på fyra pelare - banbrytande uppfinningar, innovativ teknik, modern design och stor passion. Dessa pelare har gjort oss till husvagnstillverkarnas nummer 1.

Webbplats

Knaus

Tyska Knaus är känt för sin innovativa design och stora valmöjligheter. Knaus tillverkar både husvagnar och husbilar och inom båda segmenten finns alla tänkbara alternativ när det gäller planlösningar, storlek och modeller.
Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet och vänder sig till en aktiv målgrupp.

Webbplats

Weinsberg

Weinsberg gör moderna husbilar som är designade och tillverkade av medarbetare med stor passion för campinglivet. De vet helt enkelt vad som krävs ”där ute”.
Husbilskompetens går inte alltid att se, men känns vid varje resa. Det handlar om allt från det påkostade möblemanget och pluggtekniken med perfekt passform till de rejäla förvaringsutrymmena.
Weinsberg har ett fullsortiment med alkover, halvintegrerade och helintegrerade bilar. Gemensamt är att de alla byggs i Tyskland med stort hantverkskunnande, hög kvalitet och som ger mycket glädje åt användaren.

Webbplats

Tabbert

Tradition, krav och kvalitet är av högsta prioritet för denna tyska husvagnstillverkare. Med mer än 50 års erfarenhet sätter Tabbert standard bland premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material, form och funktion. Experter arbetar ständigt med utvecklingen och kombinerar sofistikerad fulländning med funktion och design. Tabbert husvagnar är som sina kunder: distingerade och krävande.

Webbplats

T@B

Attraktiv och okomplicerad! Det här är något för dig som älskar purism. Är du en riktig äventyrare som gärna reser omkring i främmande områden då är T@B helt rätt för dig!

Webbplats
Läs vår policy för behandling av personuppgifter