Förmedling av din husvagn eller husbil

Vi förmedlar din husvagn eller husbil

Vill du sälja din husbil eller husvagn? Låt oss göra jobbet åt dig. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen och vet hur man genomför en professionell affär där alla parter kan känna sig trygga.

Hobby Fritid i Tenhult är en av Sveriges största återförsäljare av fritidsfordon och i huset har vi allt från utställningshall till tillbehörsbutik och fullserviceverkstad. En del i vårt utbud är att förmedla husvagnar och husbilar. Det innebär att vi hjälper dig som vill sälja ditt fordon att få det sålt.

Fördelarna för dig som säljare är många, framför allt blir hela affären smidig och trygg.

Vi gör en varudeklaration på ditt fordon, vi marknadsför det, ställer ut det, sköter visningar och skriver kontrakt vid förmedling. Kort sagt, vi sköter hela affären från start till mål.

 

Därför ska du välja Hobby Fritid för förmedling

Därför ska du välja oss!

Att låta Hobby Fritid i Tenhult förmedla din husvagn eller husbil är en trygg affär för alla involverade. Köparen får ett fordon med en tydlig varudeklaration, garantier och slipper därmed att drabbas av obehagliga överraskningar i efterhand. Vi erbjuder även köparen en förmånlig finansiering.
Som säljare kan du bara luta dig tillbaka och låta oss genomföra hela affären.

Förmedling hos Hobby Fritid – Vad kostar det?

Vad kostar det?

Vår förmedlingsavgift är 10 procent av överenskommet försäljningspris.

Husvagn

Minimumpriset vid förmedling av husvagn är 25.000 kr

Husbil

Minimumpriset vid förmedling av husbil är 45.000 kr

Så går det till om du vill förmedla eller sälja ditt fordon.

  • Du kontaktar oss genom formuläret nedan.

  • Vi sätter ett försäljningspris baserat på dina önskemål, statusen på fordonet och marknadsläget vid förmedling. Om vi köper in fordonet så gör vi först ett inbytestest för att sedan värdera fordonet enligt punkt fyra.

  • När du kommer med fordonet till oss i Tenhult, går vi tillsammans igenom det med dig.

  • Innan vi ställer ut husbilen/husvagnen till försäljning gör vår verkstad en varudeklaration där man noggrant går igenom skicket på fordonet och gör fukttest och provtryckning av gasolen. Detta för att skapa en så trygg och säker affär som möjligt, för alla parter. Skulle vi upptäcka skador och fel kontaktar vi er och ger en offert på vad det kostar att åtgärda.

  • Vi skriver ett förmedlingsavtal eller inköpsavtal. I avtalet står det klart och tydligt vilka villkoren är för uppdraget, prissättning och förmedlingsprovision. Avtalet upprättas i två exemplar. Vid en överenskommelse om inköp av fordon så förs pengar direkt till ditt bankkonto, snabbt och smidigt.

  • Nu är det dags för försäljning. Det innebär att vi på Hobby Fritid i Tenhult fotar vagnen/bilen, marknadsför den i både egna och externa kanaler samt ställer upp den i vår utställningshall i ett representabelt skick.

  • Under processen håller vi löpande kontakt med dig som säljare så att du vet hur affären går.

  • När vi har hittat en köpare slutför vi affären och ser till att det skrivs korrekta kontrakt och att köparen får de garantier som ingår. Vid leverans går vi igenom fordonet med köparen.

  • När vi har fått betalt från köparen, förs pengarna direkt över till dig.

Kunduppgifter

Ladda upp bilder på fordonet. (Max 5 MB per bild)

1
1
Läs vår policy för behandling av personuppgifter