Varudeklaration gör begagnatköpet säkert

Känns det osäkert att köpa begagnat? Då ska du handla hos oss på Hobby Fritid i Tenhult. Vi har infört en varudeklaration så att du som kund vet exakt status på den husbil eller husvagn du köper.

För oss på Hobby Fritid i Tenhult är det viktigt med nöjda kunder och goda, långsiktiga relationer. Vi vill helt enkelt vara en pålitlig partner att vända sig till både före och efter ett köp. Som kund ska du känna dig trygg med din affär, oavsett om du köper nytt eller begagnat. Därför har vi tagit fram en varudeklaration där fordonets status noggrant redovisas.
Innan vi köper/byter in en husbil eller husvagn går våra tekniker noga genom objektet. Vi kontrollerar samtliga funktioner, eventuella fuktskador, gasoltryck och komponenter och resultatet sammanställs i en varudeklaration. Därefter åtgärdar vi självklara brister, medan skönhetsfläckar och mindre defekter kvarstår och redovisas på den slutgiltiga varudeklarationen. Det gör att vi kan sätta ett så korrekt pris som möjligt. Samtliga våra objekt är med detta genomgångna och besiktade.
– Genom en varudeklaration tydliggör vi för våra kunder statusen på varje objekt. De vet vad de köper och kan göra ett tryggt och säkert köp, även om det är begagnat. Detta är en trygghet inte bara för våra kunder, utan även för oss på Hobby Fritid, säger Niklas Dahlin, försäljningschef på Hobby Fritid i Tenhult.

Tillbaka
Läs vår policy för behandling av personuppgifter