Våra märken

Elnagh

Med en idé efter den andra seglar Elnagh mot sitt hundrade år, drivet av densamma entusiasm som har gjort företaget så berömt år efter år. Elnagh är mer än ett märke, Elnagh är ett sätt att tänka som alltid är framtidsorienterat, före sin tid men med en stark känsla för sitt förflutna. En sak är säker, med Elnagh rör du dig alltid framåt; morgondagens upptäckter har vi redan i verkstaden.

Webbplats

Hobby

I början skapades en banbrytande idé. Idag räknas Hobby som en ledande tillverkare av moderna husvagnar och husbilar. I över 50 år har vi jobbat för att göra mobila resor enklare, mer komfortabla och avslappnande. Vår hemlighet av framgång bygger på fyra pelare - banbrytande uppfinningar, innovativ teknik, modern design och stor passion. Dessa pelare har gjort oss till husvagnstillverkarnas nummer 1.

Webbplats

Knaus

Tyska Knaus är känt för sin innovativa design och stora valmöjligheter. Knaus tillverkar både husvagnar och husbilar och inom båda segmenten finns alla tänkbara alternativ när det gäller planlösningar, storlek och modeller.
Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet och vänder sig till en aktiv målgrupp.

Webbplats
Läs vår policy för behandling av personuppgifter