Våra märken

Elnagh

Med en idé efter den andra seglar Elnagh mot sitt hundrade år, drivet av densamma entusiasm som har gjort företaget så berömt år efter år. Elnagh är mer än ett märke, Elnagh är ett sätt att tänka som alltid är framtidsorienterat, före sin tid men med en stark känsla för sitt förflutna. En sak är säker, med Elnagh rör du dig alltid framåt; morgondagens upptäckter har vi redan i verkstaden.

Webbplats

Hobby

I början skapades en banbrytande idé. Idag räknas Hobby som en ledande tillverkare av moderna husvagnar och husbilar. I över 50 år har vi jobbat för att göra mobila resor enklare, mer komfortabla och avslappnande. Vår hemlighet av framgång bygger på fyra pelare - banbrytande uppfinningar, innovativ teknik, modern design och stor passion. Dessa pelare har gjort oss till husvagnstillverkarnas nummer 1.

Webbplats

Golden Dream

Hittar du inte den perfekta husbilen? Lugn, vi fixar den åt dig. Genom åren har vi byggt ett antal specialfordon anpassade efter kundens egna önskemål. Husbilar med plats för ridhästar eller kanske en extra lång husbil med extra allt? Kontakta oss så skapar vi just din drömbil!

Webbplats
Läs vår policy för behandling av personuppgifter