SÄLJARE FRITIDSFORDON – TENHULT

Brinner du för försäljning och affärsutveckling?

Vi expanderar och nu har du chansen att få arbeta med detta på en av Sveriges ledande destinationer för mobilt boende!

Vi söker nu två säljare till vår anläggning i Tenhult där vi representerar Europas största tillverkare av fritidsfordon (tex Dethleffs Knaus Hobby mfl). Vi säljer en fritidsdröm och nu har du chansen att vara en del av detta, varje dag!

Som säljare hos oss är din uppgift att skapa och finna det ultimata fritidsfordonet för våra kunder. Du ansvara även för att sälja in Hobby Fritid som en destination för mobilt boende, till både befintliga och nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt, till leverans och uppföljning (du har stöd och hjälp från hela teamet på företaget under processen). Vi skiljer oss en del från övriga återförsäljare av fritidsfordon då vi är med och erbjuder service både före, under och efter köp!

 

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att bygga långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Du är en naturlig relationsbyggare som snabb kan skapa förtroende hos dem du möter. Din erfarenhet inom försäljning och då gärna inom fordon eller fritidsbranschen är viktig för oss. Viktigaste av allt är att du har en affärsinriktad inställning och ser möjligheter i alla situationer.

Du som söker behöver ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, för att tydligt kunna förmedla de fritidsdrömmar som Hobby Fritid erbjuder. Du trivs med att möta nya människor och ta ansvar för att driva affärer från första kontakt till avslut. Som person är du positiv och handlingskraftig och är van vid att arbeta mot tydliga mål. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i både engelska och svenska (tyska och italienska är meriterande), både i tal och skrift. Du rapporterar till försäljningsansvarig och VD

Frågor ang tjänsten besvaras av:

Mats Johansson, Ekonomi och HR ansvarig

036-916 53

 

Ronny Johansson, Försäljningsansvarig

036-916 48

 

Vi önskar Din ansökan senast 30 juni på [email protected]. Urval sker löpande

Välkommen till Tenhult – här börjar Din fritidsdröm!

Tillbaka
Läs vår policy för behandling av personuppgifter