Välkommen på italiensk söndag

Söndagen den 19 november tar vi Italien till Tenhult. Vi har dukat upp med delikatesser från det italienska köket och bjuder på en exklusiv visning av Elnaghs senaste husbilar – precis hemkomna från Toscana.

Här får du bland annat se nya I Loft 351, en helintegrerad husbil som uppfyller alla krav du kan tänka dig kring bekvämlighet, smidighet och körglädje. I Loft 351 har planlösning och utrustning som är designade för att användas året runt. Du har också chans att göra riktigt bra köp! Vi säljer ut våra kvarvarande 2017-bilar och bjuder på utrustning för 40 000 kronor!

Shoppingsöndag

Passa på att shoppa i vår fina tillbehörsbutik. Vi ger 20% rabatt på allt (gäller ej beställningsvaror).

Vinn resa till Italien!

I sommar arrangerar Elnagh Sverige i samarbete med Husbils-safari en resa till Italien. Vi startar i södra Sverige och tar oss med husbil via vingårdar, gamla slott, Gardasjön till vackra Toscana där vi även hälsar på i Elnaghs fabrik. Resan är ett exklusivt arrangemang skräddarsytt för dig som kör Elnagh.

Hobby Fritid ger dig chans att vinna en plats till Italien resan. Det enda du behöver göra är att delta i vår quiz hos oss på Hobby Fritid i Tenhult. Tävlingen pågår den 19 november till 31 mars och är öppen för dig som äger eller som köper en Elnagh under tävlingsperioden. Läs mer på elnagh.se/resa för mer info.

När och var:

Söndag 19 november kl. 12–16 hos Hobby Fritid i Tenhult, Mjälarydsvägen 21, Tenhult

Anmälan:

Vår italienska söndag är helt kostnadsfri, men antalet delikatesstallrikar är begränsat. Först till kvarn gäller. Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig. (En anmälan per familj)