Är du vår nya försäljningschef?

Försäljningschefen för Hobby Fritid i Tenhult väljer nu att gå i pension. Är du vår nya? En entreprenör med förmågan att leda Hobby Fritid i Tenhult till nästa nivå?

Så ser din arbetsdag ut?

Som försäljningschef har du ansvar för att leda säljteamet bestående av 10 kompetenta medarbetare. Du har även budgetansvar för din enhet. I din vardag är försäljning ett självklart fokus och du har arbetar aktiv med marknadsanalyser och kartlägger trender. Du leder och fördelar arbetet i den dagliga driften och ansvarar för all försäljningsadministration. Ditt ledarskap präglas av omtanke och tydlighet gentemot kollegor och kunder och du är en god förebild och inspiratör i försäljningsarbetet.
Som försäljningschef kommer du även ingå i vår ledningsgrupp och där intar en mer strategisk roll. Vi ser framförallt att du bidrar starkt till vår utveckling när det gäller butikslayout och försäljning i digitala kanaler. Några gånger om året medverkar du på mässor i Sverige och övriga Europa.

 

Vem trivs här?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och ledarskap. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom ekonomi eller försäljning. Erfarenhet från bil och/eller husvagnsbranschen är självklart mycket meriterande.
De som möter dig uppfattar dig som positiv, pålitlig och kompetent. Du har lätt för att skapa och utveckla goda relationer. Höga mål inspirerar dig och du tvekar inte att kavla upp ärmarna för att nå bästa möjliga resultat. Dina idéer och initiativ kommer att uppskattas och din handlingskraft kommer att bidra till vår fortsatta framgång.
God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Andra språkkunskaper (ex tyska, italienska) är också meriterande. Körkort B är ett krav och körkort E är önskvärt.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete i ett framgångsrikt företag, där ditt arbete, dina personliga egenskaper och engagemang bidrar till vår fortsatta framgång.

 

Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Ansök snarast möjligt, dock senast den 25 februari 2018.

Frågor angående tjänsten besvaras av [email protected] eller 036-351036.

Vi använder videointervjuer samt personlighets – och kapacitetstester i våra rekryteringsprocesser. Dessa skickas till dig via mail och det är mycket viktigt att du genomför dessa för att kunna gå vidare till nästa steg.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Hobby Fritid i Tenhult är en av landet största återförsäljare av fritidsfordon. På vår anläggning finns allt för den moderne husvagns- och husbilsägaren både med ett stort utbud av fordon till försäljning och en rejäl tillbehörsbutik. Vi har dessutom en ny stor verkstad för service, underhåll och plåtarbeten. Vi säljer Hobby husvagnar och Elnagh husbilar samt ett stort antal begagnade fordon från flera fabrikat – alltid besiktigade och med fulla garantier.

 


 

Låter det intressant? Ansök här!

 

Tillbaka